Temporada MoraBanc Andorra La Vella

Aquesta tardor l’escenari del Centre de Congressos d’Andorra la Vella tindrà el privilegi d’acollir dos grans esdeveniments artístics en el marc de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella.

El primer d’ells serà el dissabte 14 d’octubre, a les 20 h, amb la presència de la gran soprano nord-americana Sondra Radvanovsky, amb un programa d’àries d’òpera i acompanyada del seu pianista habitual, Anthony Manoli.

Recentment, el Gran Teatre del Liceu de Barcelona ha lliurat a Radvanovsky la Medalla d’Or atesa la carrera fulgurant de la soprano d’Illinois i la seva vinculació a l’escenari de la Rambla.

La segona de les actuacions serà de dansa, a càrrec d’una de les més aclamades companyies espanyoles, la d’Antonio Najarro, amb el seu espectacle titulat Alento, que ha recollit èxits aclaparadors arreu. Gaudirem d’una coreografia creada pel mateix Najarro amb un important cos de ball i un extraordinari grup de músics. Una proposta que de segur farà les delícies del públic assistent a la cita del dissabte 11 de novembre a les 20 h.

Director artístic de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella

Josep Maria Escribano Casaldàliga