Alento, de la Companyia Antonio Najarro, posa dempeus el Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Sense paraules i meravellat, va sortir el públic assistent a l’espectacle de dansa Alento, de la Companyia Antonio Najarro, el passat dissabte 11 de novembre i que va omplir quasi totalment l’Auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Alento va ser una sorpresa darrere de l’altra, amb números impactants i amb l’actuació d’un potent quintet en directe, liderat per Fernando Egozcue a la guitarra, que deixava sense alè a aquells qui van tenir la sort d’assistir-hi.

Antonio Najarro demostra el poder de la dansa estilitzada (fusió de flamenc i escola bolera) amb reminiscències de tango i jazz, un viu reflex de la seva capacitat creativa, així com de la seva versió innovadora de la dansa espanyola.

L’exquisida il·luminació de Nicolàs Fischtel i el fantàstic vestuari dissenyat per Oteyza, Víctor Muro i el mateix Najarro van ser el complement perfecte per aconseguir un espectacle brillant i alentidor, ple de vida i sensibilitat.

Amb aquesta segona actuació finalitza la 29a Temporada MoraBanc Andorra la Vella, deixant clar que a Andorra hi ha un gran públic interessat en la música i la dansa, i que de ben segur està ansiós en conèixer què s’oferirà en la propera Temporada.

Feu un comentari