Sondra Radvanovsky homenatja Victoria de los Ángeles amb un impresionant recital emotiu i personal

Es tracta del primer espectacle de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella 2023

El públic que va assistir el passat dissabte 14 d’octubre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella va poder gaudir d’una gala lírica única, on la reconeguda cantant d’òpera Sondra Radvanovsky va ser especialment generosa, regalant fins a quatre propines.

El concert es va fer en homenatge a Victoria de los Ángeles, qui va ser una destacada cantant d’òpera catalana, en honor al centenari del seu naixement: “Victoria tenia una gran habilitat per transmetre emocions i explicar històries, sabia perfectament com comunicar-se amb el públic. Va ser una gran ídol per mi”, comenta Radvanovsky.

Pel que fa al contingut del recital, la cantant i el seu pianista, Anthony Manoli, van triar de manera conjunta un repertori emotiu per ells, ja que ambdós han patit la defunció de les seves mares a causa de la malaltia de la demència, i també han passat per processos de divorci. Aquests fets han sigut els que els han portat a fer un recital molt personal: “Cadascuna de les cançons han estat escollides a consciència. Són petites històries que, juntes, en formen una de molt gran i emotiva, fent un viatge que anirà de la pèrdua a l’amor”, comenta la cantant.

També va haver-hi espai per àries d’òpera molt conegudes, per complaença del públic més operístic. Així doncs, el recital va ser la fusió perfecta entre la grandesa de l’òpera i la intimitat i el sentiment que ofereixen les cançons.

El segon dels espectacles de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella tindrà lloc l’11 de novembre. Serà Alento, del coreògraf i ballarí Antonio Najarro, director de la seva pròpia companyia des de fa més d’una dècada i darrer director del Ballet Nacional d’Espanya.

La Temporada MoraBanc Andorra la Vella està organitzada pel Comú d’Andorra la Vella i MoraBanc amb el compromís d’obrir i apropar la cultura a la ciutadania amb espectacles de primer nivell. Compta amb el patrocini d’Andorra Park Hotel i Park Piolets.

Feu un comentari