José Luís Perales, Joseph Calleja i Béjart Ballet tornen la llum a la temporada Andorra la Vella

Perales inaugura la Temporada, que s’ha presentat avui, amb la seva gira de comiat el diumenge 28 de novembre.

Després de l’aturada forçada per la pandèmia, la Temporada Andorra la Vella torna, de la mà del Comú d’Andorra la Vella i MoraBanc, amb un programa que inclou tres espectacles de primer nivell mundial i tres gèneres, la cançó d’autor de José Luis Perales (28 novembre), la lírica del tenor maltés Joseph Calleja (4 desembre) i la dansa del Béjart Ballet Lausanne (27 gener).

En la presentació del programa a la sala d’actes de MoraBanc, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha reiterat el suport del Comú a la cultura i ha assenyalat que il·lusiona poder tornar a oferir la Temporada amb una programació, com és habitual, de primer nivell i a l’abast de tohom, amb aforament complet, mascareta obligatòria i passaport Covid.

Per Mireia Maestre, directora de Comunicació i Marca de MoraBanc, “obrir la cultura i apropar-la al públic amb espectacles de primer nivell a Andorra amb preus assequibles és el que dona sentit a aquest cicle que compartim amb el Comú d’Andorra la Vella”.

El director artístic de la Temporada Andorra la Vella, Josep Maria Escribano ha posat en valor “la diversitat de gèneres del programa d’aquesta edició. Amb tres espectacles abastem un ventall molt ampli i amb propostes de primera qualitat internacional com sempre busquem a la Temporada”.

Feu un comentari